Anasayfa / Genel / Mabel Matiz İz Bıraktı

Mabel Matiz İz Bıraktı

Sakarya Üniversitesi’yle özdeşleşen kafeterya konserlerinin bu sefer ki konuğu Mabel Matiz oldu.

Kendine has yorumu ve ilginç sahne kostümüyle dikkat çeken sanatçı 11 Kasım akşamı SAU öğrencilerini coşturdu. 5Nokta4 Event Management’in organize ettiği konsere SAU öğrencileri büyük ilgi gösterdi. ​Konser boyunca ‘Yaşım Çocuk’ ‘Aşk Yok Olmaktır’ ‘Filler ve Çimen’ gibi şarkılarını seslendiren sanatçı, aynı zamanda ‘Sultan Süleyman’ gibi cover yaptığı şarkıları da dinleyicilerle paylaştı.

Sakarya’da konser vermekten çok keyif duyduğunu belirten Mabel Matiz konser repertuarını tamamlamasına rağmen yoğun istek üzerine ‘Aşk Yok Olmaktır’ ve ‘Zor Değil’ adlı şarkılarını tekrar dinleyenleriyle paylaştı. (Mustafa-Melih-Kardelen C.)